Wicklow Way Bus Service

 

 

 

 

 

 

'Loop de Wicklow Way

                                                                                                                voor de Day'

Over ons

Rathdrum naar Iron Bridge-Tinahely

Rathdrum naar Glendalough-Glenmalure Wandelingen FAQs Contact Mat Ons Op Links
 
 

Failte..

Welcome..

Welkom..

Bienvenue..

Willkommen..

Nu is het gemakkelijk om naar de "Wicklow Way" en zo lang als je wilt blijven!

 

       

 

Welkom bij de Wicklow Way Bus Service

'Uw vervoer naar de Wicklow Way'

Er is veel geschreven over het beroemde wandelpad, de 'Wicklow Way', die zich uitstrekt van County Dublin, door het hart van County Wicklow om in het zuiden te eindigen in het graafschap Carlow. Wij, van de Wicklow Way Bus service, veronderstellen dat u al hebt besloten om de Wicklow Way te bezoeken/bewandelen en nu opzoek bent naar een kosteneffectieve en snelle manier om er te komen. Als dit inderdaad het geval is, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Het idee van de Wicklow Way Bus Service ontstond uit de groeiende vraag die we van mensen kregen. Of er geen vervoer beschikbaar was die hen direct naar de Wicklow Way kon brengen.

 

 

 

Onze Service

Met de Wicklow Way Bus willen we het u gemakkelijk maken om heen, en misschien wel net zo belangrijk, ... om weer terug te komen! Met dit in gedachten hebben we voor de hele week een tijdschema bedacht dat aansluit bij de trein van Dublin naar Rathdrum! Dus, alles wat u hoeft te doen is de trein te nemen (slechts een korte reis vanaf Dublin) en wij zullen u de rest van de weg brengen. Kom en breng de dag door met wandelen (of gewoon een beetje ontspannen in de natuur!). Ook als u liever langer dan een dag blijft is het geen probleem. Aangezien de bus zeven dagen per week rijdt zult u nooit vast zitten zonder vervoer naar huis.

Hoe Kan Ik Boeken

Om te reserveren is alles wat u hoeft te doen contact met ons opnemen via telefoon of e-mail (zie onze contact pagina en een tijdschema voor alle detail) vertel ons de datum van uw aankomst en uw bestemming, wij zullen dan uw boeking per omgaande bevestigen zo simpel is het.

Luchthaven Transfers

Indien u geen tijd wilt verliezen, wij doen ook direct vervoer van en naar de luchthaven en uw accommodatie langs de Wicklow Way. Vraag gerust naar een offerte!

 

Leden van Wicklow County Toerisme 

 

Copyright Wicklow Way Bus Service 2021  All rights reserved